Bence en iyi yöntem, bütün seçenekleri aynı anda değiştirmek yerine temel ayarlardan başlayarak küçük değişiklikler yapmak. Önce çözünürlüğü ve fare hassasiyetini rahat kullanabileceğin seviyeye getir, ardından birkaç farklı haritada oynayarak nasıl hissettirdiğini kontrol et. Bağlantı konusunda ise gecikme ve stabiliteyi ayrı değerlendirmek önemli. CS 1.6 hakkında genel teknik bilgiler ve çeşitli açıklamalar için https://counter-strike-download.net/tr/ adresine bakabilirsin. Daha sonra kendi bilgisayarının özelliklerine göre ayarları düzenleyebilirsin. Özellikle kaynağı belirsiz dosyalar veya değiştirilmiş oyun sürümleri yerine güvenilir ve yasal kaynakları tercih etmek daha doğru olur.Merhaba! CS 1.6'yı yeniden oynamaya başladım ve oyunun temel ayarlarını biraz değiştirmek istiyorum. Uzun süredir oynamadığım için eski alışkanlıklarımı tamamen kaybetmişim. Özellikle fare hassasiyeti ve ekran çözünürlüğü konusunda kararsız kaldım. Bir ayarı internette gördüğüm şekilde kopyalamak yerine kendi bilgisayarıma ve oyun tarzıma göre ayarlamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bağlantı konusunda da bazen küçük gecikmeler hissediyorum. Sizce hangi ayarlardan başlamak daha mantıklı ve değişiklikleri test ederken nelere dikkat etmek gerekir?