Nintendo'yu değiştiren hikaye: Game & Watch nasıl doğdu?

⚪ Thread author was last seen 29 day(s) ago

Xenomorph

Yönetici
👑 EFSANE
Twitter
Byc1han
Nintendo bugün oyun dünyasının en büyük markalarından biri ancak şirket bir dönem ciddi finansal sorunlarla mücadele ediyordu. Gunpei Yokoi'nin geliştirdiği oyuncaklardan Game & Watch'a uzanan fikirler, Nintendo'nun yönünü değiştiren sürecin önemli parçalarından biri oldu.

Nintendo’nun bu hikâyesini okuyunca eski günler aklıma geldi. Gunpei Yokoi ve Game & Watch dönemi gerçekten etkileyici. Ben de o yıllarda arkadaşlarla internet kafede Counter-Strike 1.6 oynardım. CS 1.6 hâlâ benim için ayrı bir yerde. Şimdi tekrar oynamak istiyorum ama güvenilir bir indirme kaynağı bulamıyorum. Acaba hâlâ CS 1.6 oynayan var mı? Counter-Strike 1.6 indirmek için hangi siteyi önerirsiniz? Windows 11’de sorunsuz çalışan, temiz bir sürüm arıyorum. Link paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Ben de aynı dertten muzdariptim. Eski günleri özleyip CS 1.6 kurmak istedim. Birkaç site denedim, çoğu ya eski ya da gereksiz dosyalarla doluydu. Sonunda indir cs 1.6 adresini buldum ve memnun kaldım. Burada Counter-Strike 1.6 klasik sürümü için sade bir indirme sayfası var. CS 1.6 indir adımları anlaşılır, Windows 11’de kurulumda zorlanmadım. Botlarla oynamak mümkün, sunucular için ekstra ayar gerekmedi. Dosyalar temiz görünüyordu, yine de indirdikten sonra antivirüs taraması yapmanı öneririm. Denemek istersen: https://csget.me/tr/. Umarım senin için de sorunsuz olur.

MircForum Sohbet

MircForum Sohbet

Geri
Üst Alt