Menü
Ana sayfa
Portal
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Üyelere Özel
MAKALE
Yaş alan insanlardan hayat tavsiyeleri..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ece" data-source="post: 735"><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">Yaşlı insanlara "yaşlandıkça hayatta hangi konularda bakış açınız değişti" diye sorarlar. Gelen cevaplar oldukça ilham vericidir;</span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">"Gençken diğer insanların benim hakkımda ne düşündüğü hakkında endişelenerek çok zaman geçirdim,oysa aslında çoğu insan sadece kendilerini düşünüyor ve diğer insanların onlar hakkında ne düşündüklerini merak ediyor."</span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">"Birşeyi yapmayı kolay bulmam,onun başkalarına da kolay geldiği anlamına gelmez.Bunu ancak 40'lı yaşlarımda tam olarak anladım."</span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">"Zaman çok hızlı ilerliyor. 1 ila 17 yaş arası sonsuza kadar sürüyor.18 ile 20 yaş arası ay gibi geliyor, 20 ila 30 yaş arası bir hafta gibi geliyor."</span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">"Güçlü olmak için tek başına mücadele etmek zorunda değilsin.Yapabileceğin en güçlü şeyin </span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">Yardıma ihtiyacın olduğunu kabul etmek ve etrafımı,onları uzaklaştırmaya çalışmak yerine bana yardım edecek ve destekleyecek insanlarla çevrelemek için adımlar atmak olduğunu fark etmem uzun zaman aldı."</span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">"Doğru yapmak,doğru olmaktan daha önemlidir.Sırf "Bana bak! Haklıyım! Çok zekiyim!."</span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">diyebilmek için başkalarının haksız olduğunu kanıtlamak için çok uğraşırdım.Sonra kimin haklı yada haksız olduğunun önemli olmadığını ve kimsenin hatırlamadığını fark ettim.Esasen geçmişin,önemsiz meselelerini unutun;sadece şuan mutlu olmaya çalışın."</span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">"Dünyanın sorunları sadece benim omuzlarımda değil.Sonunda olmak istediğim yere ulaşmak için her şeyi kendi hızımda yapabilirim."</span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px">"Çoğunlukla, yabancıların senin hakkında ne düşündüğü önemli değil.Bir iş görüşmesinde olmadıkça veya çok ciddi bir durumda olmadıkça,gerçekten önemli değil; büyük ihtimalle o insanları bir daha asla görmeyeceksin.Ne istersen onu giy.Kendini aptal yerine koy,seni mutlu eden şeyi yap."</span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)"><span style="font-size: 18px"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ece, post: 735"] [COLOR=rgb(209, 213, 216)][SIZE=5] Yaşlı insanlara "yaşlandıkça hayatta hangi konularda bakış açınız değişti" diye sorarlar. Gelen cevaplar oldukça ilham vericidir; "Gençken diğer insanların benim hakkımda ne düşündüğü hakkında endişelenerek çok zaman geçirdim,oysa aslında çoğu insan sadece kendilerini düşünüyor ve diğer insanların onlar hakkında ne düşündüklerini merak ediyor." "Birşeyi yapmayı kolay bulmam,onun başkalarına da kolay geldiği anlamına gelmez.Bunu ancak 40'lı yaşlarımda tam olarak anladım." "Zaman çok hızlı ilerliyor. 1 ila 17 yaş arası sonsuza kadar sürüyor.18 ile 20 yaş arası ay gibi geliyor, 20 ila 30 yaş arası bir hafta gibi geliyor." "Güçlü olmak için tek başına mücadele etmek zorunda değilsin.Yapabileceğin en güçlü şeyin Yardıma ihtiyacın olduğunu kabul etmek ve etrafımı,onları uzaklaştırmaya çalışmak yerine bana yardım edecek ve destekleyecek insanlarla çevrelemek için adımlar atmak olduğunu fark etmem uzun zaman aldı." "Doğru yapmak,doğru olmaktan daha önemlidir.Sırf "Bana bak! Haklıyım! Çok zekiyim!." diyebilmek için başkalarının haksız olduğunu kanıtlamak için çok uğraşırdım.Sonra kimin haklı yada haksız olduğunun önemli olmadığını ve kimsenin hatırlamadığını fark ettim.Esasen geçmişin,önemsiz meselelerini unutun;sadece şuan mutlu olmaya çalışın." "Dünyanın sorunları sadece benim omuzlarımda değil.Sonunda olmak istediğim yere ulaşmak için her şeyi kendi hızımda yapabilirim." "Çoğunlukla, yabancıların senin hakkında ne düşündüğü önemli değil.Bir iş görüşmesinde olmadıkça veya çok ciddi bir durumda olmadıkça,gerçekten önemli değil; büyük ihtimalle o insanları bir daha asla görmeyeceksin.Ne istersen onu giy.Kendini aptal yerine koy,seni mutlu eden şeyi yap." [/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Üyelere Özel
MAKALE
Yaş alan insanlardan hayat tavsiyeleri..