Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Güncel
Kültür ve Sanat
Atatürk Köşesi
Bir Davet Var - Serdar Yıldırım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Serdar102" data-source="post: 4209" data-attributes="member: 389"><p>BİR DAVET VAR</p><p>Gelin Atatürkçü olalım.</p><p>Özgürlük yolunda adım atalım.</p><p>Çevremize mutluluk saçalım.</p><p>İyinin iyisi biz olalım.</p><p>* * * *</p><p>Fikir ve düşünce bakımından</p><p>Yaşam ve yaşam biçimi bakımından</p><p>Hayatta yaratılan tarz bakımından</p><p>Dünya durdukça örnek olalım.</p><p>* * * *</p><p>Ben Atatürkçüyüm, başkası beni ilgilendirmez.</p><p>Atatürk ilkeleri ve devrimleri dışında</p><p>Fikirler beni etkilemez.</p><p>İlkelerinin savunucusu olalım.</p><p>* * * *</p><p>Hayatı birlikte sorgulayalım.</p><p>Gerçek olan nedir, bunu araştıralım.</p><p>Hayal ile gerçeği birbirinden ayıralım.</p><p>Atatürk hayatın gerçeği diyelim.</p><p>* * * *</p><p>Atatürk zaman saatini kurdu.</p><p>Anadolu'yu düşmanlardan kurtardı</p><p>Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu.</p><p>Atatürk dünyaya örnek oldu diyelim.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p><p></p><p>-----------------------------------------------</p><p></p><p></p><p>GÜZEL İNSANLAR</p><p>Bunlar güzel insanlar</p><p>Atatürkçülüğü savunuyorlar</p><p>Bunlar güzel insanlar</p><p>Biz Atatürkçüyüz diyorlar.</p><p>* * * *</p><p>Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında</p><p>Çalışmalar yapıyorlar</p><p>Türkiye Cumhuriyeti'nin medeni milletler</p><p>Seviyesinin üstüne çıkması için, çaba sarf ediyorlar.</p><p>* * * *</p><p>Bu güzel insanları sevelim, onları koruyalım</p><p>O fikirlerin en büyük savunucusu olalım</p><p>Sessiz kalmakla olmaz, sesimizi yükseltelim</p><p>Atatürk, Atatürk, Atatürk diyelim.</p><p>* * * *</p><p>Osmanlıyı ingiliz yıktı, ingilize direnelim</p><p>İngilizle savaşıp yenen Atatürk'e şükredelim</p><p>Anadolu'da ingiliz taraftarı varsa</p><p>Bunları aramızdan söküp atalım.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serdar102, post: 4209, member: 389"] BİR DAVET VAR Gelin Atatürkçü olalım. Özgürlük yolunda adım atalım. Çevremize mutluluk saçalım. İyinin iyisi biz olalım. * * * * Fikir ve düşünce bakımından Yaşam ve yaşam biçimi bakımından Hayatta yaratılan tarz bakımından Dünya durdukça örnek olalım. * * * * Ben Atatürkçüyüm, başkası beni ilgilendirmez. Atatürk ilkeleri ve devrimleri dışında Fikirler beni etkilemez. İlkelerinin savunucusu olalım. * * * * Hayatı birlikte sorgulayalım. Gerçek olan nedir, bunu araştıralım. Hayal ile gerçeği birbirinden ayıralım. Atatürk hayatın gerçeği diyelim. * * * * Atatürk zaman saatini kurdu. Anadolu'yu düşmanlardan kurtardı Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Atatürk dünyaya örnek oldu diyelim. SON Yazan: Serdar Yıldırım ----------------------------------------------- GÜZEL İNSANLAR Bunlar güzel insanlar Atatürkçülüğü savunuyorlar Bunlar güzel insanlar Biz Atatürkçüyüz diyorlar. * * * * Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında Çalışmalar yapıyorlar Türkiye Cumhuriyeti'nin medeni milletler Seviyesinin üstüne çıkması için, çaba sarf ediyorlar. * * * * Bu güzel insanları sevelim, onları koruyalım O fikirlerin en büyük savunucusu olalım Sessiz kalmakla olmaz, sesimizi yükseltelim Atatürk, Atatürk, Atatürk diyelim. * * * * Osmanlıyı ingiliz yıktı, ingilize direnelim İngilizle savaşıp yenen Atatürk'e şükredelim Anadolu'da ingiliz taraftarı varsa Bunları aramızdan söküp atalım. SON Yazan: Serdar Yıldırım [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güncel
Kültür ve Sanat
Atatürk Köşesi
Bir Davet Var - Serdar Yıldırım