Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Güncel
Kültür ve Sanat
Atatürk Köşesi
Ben Mustafa Kemal'in Askeriyim - Serdar Yıldırım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Serdar102" data-source="post: 4194" data-attributes="member: 389"><p>BEN MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİYİM</p><p>Bundan kısa bir zaman önce</p><p>Marmara kıyısındaki bir villada</p><p>Sosyetenin katıldığı bir davete</p><p>Mutlaka bekleniyorsun diyerek çağırılmıştım.</p><p>* * * * *</p><p>Davete birkaç dakika geç geldim</p><p>Benden sonra gelen çok oldu</p><p>Serdar Yıldırım gelmiş dediler</p><p>Davetliler bunu alkışlarla karşıladı.</p><p>* * * * *</p><p>Yemekler yendi, içkiler içildi</p><p>Ayran içen davetli çoğunluktaydı</p><p>Hayalle gerçek birbirine karıştı</p><p>Gerçek sanılan hayal odak noktasıydı.</p><p>* * * * *</p><p>Çeşitli konular tartışıldı, geçti</p><p>Atatürkçülük denildi, Türkçülük denildi</p><p>Adem ile Havva Türk'tür denildi</p><p>Bu fikre karşı çıkan olmadı.</p><p>* * * * *</p><p>İnsanoğlu Türk olarak yaratıldı</p><p>İnsanlığın başlangıcı Türk'e dayanır</p><p>Türklüğü kabul etmeyenler de Türk'tür</p><p>Onların damarında az da olsa Türk kanı dolaşır.</p><p>* * * * *</p><p>Türk en yücedir, en güçlüdür</p><p>Türk'ün adı evrenseldir</p><p>Dünya tarihi Türk'le başlar</p><p>Türk'ün olmadığı yerde tarih olmaz.</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p><p></p><p></p><p>------------------------------------------------</p><p></p><p></p><p>SONSUZLUK ÖZLEMİ</p><p>Ağaçta kırık bir dal</p><p>Denizde insansız bir sal</p><p>Düştüğün gereksiz bir hal</p><p>Ben demezsen olduğun yerde kal.</p><p>* * * *</p><p>Ben her zaman ben derim</p><p>İnandığım yolda giderim</p><p>Gündüze ayak izimi bırakırım</p><p>Gece gölgemi takip ederim.</p><p>* * * *</p><p>Ben istersem yırtarım karanlığı</p><p>Yanlışı doğruya çeviririm</p><p>Doğru gözümün önündeyken</p><p>Mum ışığında önder aramam.</p><p>* * * *</p><p>Ben istersem yırtarım gökyüzünü</p><p>Gezegenleri üst üste dizerim</p><p>Her gezegene adını yazarım</p><p>Uzayı, Mustafa Kemal Atatürk ile aydınlatırım.</p><p>* * * *</p><p>Ben istersem yırtarım denizleri</p><p>Dalgalara son veririm</p><p>Dünya denizlerinde bulunan her damla suya</p><p>Mustafa Kemal Atatürk yazarım.</p><p>* * * *</p><p>Önder benim için, birdir</p><p>Mustafa Kemal Atatürk'tür</p><p>Fikir ve düşünce bakımından </p><p>İnsanlığın zirvesindedir.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serdar102, post: 4194, member: 389"] BEN MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİYİM Bundan kısa bir zaman önce Marmara kıyısındaki bir villada Sosyetenin katıldığı bir davete Mutlaka bekleniyorsun diyerek çağırılmıştım. * * * * * Davete birkaç dakika geç geldim Benden sonra gelen çok oldu Serdar Yıldırım gelmiş dediler Davetliler bunu alkışlarla karşıladı. * * * * * Yemekler yendi, içkiler içildi Ayran içen davetli çoğunluktaydı Hayalle gerçek birbirine karıştı Gerçek sanılan hayal odak noktasıydı. * * * * * Çeşitli konular tartışıldı, geçti Atatürkçülük denildi, Türkçülük denildi Adem ile Havva Türk'tür denildi Bu fikre karşı çıkan olmadı. * * * * * İnsanoğlu Türk olarak yaratıldı İnsanlığın başlangıcı Türk'e dayanır Türklüğü kabul etmeyenler de Türk'tür Onların damarında az da olsa Türk kanı dolaşır. * * * * * Türk en yücedir, en güçlüdür Türk'ün adı evrenseldir Dünya tarihi Türk'le başlar Türk'ün olmadığı yerde tarih olmaz. Yazan: Serdar Yıldırım ------------------------------------------------ SONSUZLUK ÖZLEMİ Ağaçta kırık bir dal Denizde insansız bir sal Düştüğün gereksiz bir hal Ben demezsen olduğun yerde kal. * * * * Ben her zaman ben derim İnandığım yolda giderim Gündüze ayak izimi bırakırım Gece gölgemi takip ederim. * * * * Ben istersem yırtarım karanlığı Yanlışı doğruya çeviririm Doğru gözümün önündeyken Mum ışığında önder aramam. * * * * Ben istersem yırtarım gökyüzünü Gezegenleri üst üste dizerim Her gezegene adını yazarım Uzayı, Mustafa Kemal Atatürk ile aydınlatırım. * * * * Ben istersem yırtarım denizleri Dalgalara son veririm Dünya denizlerinde bulunan her damla suya Mustafa Kemal Atatürk yazarım. * * * * Önder benim için, birdir Mustafa Kemal Atatürk'tür Fikir ve düşünce bakımından İnsanlığın zirvesindedir. SON Yazan: Serdar Yıldırım [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güncel
Kültür ve Sanat
Atatürk Köşesi
Ben Mustafa Kemal'in Askeriyim - Serdar Yıldırım