Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Güncel
Kültür ve Sanat
Atatürk Köşesi
Atatürk Yıldız Olmuş - Serdar Yıldırım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Serdar102" data-source="post: 5523" data-attributes="member: 389"><p>ATATÜRK'Ü ÖRNEK ALDIM</p><p>Kendime Atatürk'ü örnek aldım</p><p>Yalnız kalmadım zirve yolunda</p><p>Benden ayrılmak istese de özlemlerim</p><p>Tutkularım bizi bir arada tuttu.</p><p>* * * *</p><p>Fikrini söylemiştir Atatürk her konuda</p><p>Yönlendirmiştir gelecek nesilleri </p><p>İnsanlar mutlaka NUTUK'u okumalıdır</p><p>NUTUK ışığında yolunu bulmalıdır.</p><p>* * * *</p><p>Araştırmalıdır Atatürk'ün hayatını</p><p>Olmalıdır konu hakkında bilgi sahibi</p><p>Atatürk'ü önder kabul etmelidir</p><p>İyiye, güzele doğru yol almalıdır.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>-------------------------------------------</p><p></p><p>BEN TÜRKLÜĞÜ KURTARMA SEVDASINDAYIM</p><p>Her millet kendi bayrağı altında özgür ve bağımsızdır</p><p>Boyunduruğu altına giremez bir millet başka bir milletin </p><p>Fikirler başkadır, düşünceler farklıdır</p><p>Fikirler değiştirilemez tehditle, zor kullanmayla.</p><p>* * * *</p><p>Sen şuna inanıyorsun diye herkesten aynı davranışı bekleme</p><p>Belki o şuna değil, buna inanıyordur</p><p>Kıvrımları farklıdır insan beyninin</p><p>Bir başkası yeşil diyebilir senin mavi dediğine.</p><p>* * * *</p><p>Irkını, kimliğini, kişiliğini araştır</p><p>Bakalım sen bu araştırmada hangi seviyedesin</p><p>Zirvede zannederken sen kendini </p><p>Yeraltı mağarasında uyukluyor olabilirsin.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serdar102, post: 5523, member: 389"] ATATÜRK'Ü ÖRNEK ALDIM Kendime Atatürk'ü örnek aldım Yalnız kalmadım zirve yolunda Benden ayrılmak istese de özlemlerim Tutkularım bizi bir arada tuttu. * * * * Fikrini söylemiştir Atatürk her konuda Yönlendirmiştir gelecek nesilleri İnsanlar mutlaka NUTUK'u okumalıdır NUTUK ışığında yolunu bulmalıdır. * * * * Araştırmalıdır Atatürk'ün hayatını Olmalıdır konu hakkında bilgi sahibi Atatürk'ü önder kabul etmelidir İyiye, güzele doğru yol almalıdır. SON ------------------------------------------- BEN TÜRKLÜĞÜ KURTARMA SEVDASINDAYIM Her millet kendi bayrağı altında özgür ve bağımsızdır Boyunduruğu altına giremez bir millet başka bir milletin Fikirler başkadır, düşünceler farklıdır Fikirler değiştirilemez tehditle, zor kullanmayla. * * * * Sen şuna inanıyorsun diye herkesten aynı davranışı bekleme Belki o şuna değil, buna inanıyordur Kıvrımları farklıdır insan beyninin Bir başkası yeşil diyebilir senin mavi dediğine. * * * * Irkını, kimliğini, kişiliğini araştır Bakalım sen bu araştırmada hangi seviyedesin Zirvede zannederken sen kendini Yeraltı mağarasında uyukluyor olabilirsin. SON Yazan: Serdar Yıldırım [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güncel
Kültür ve Sanat
Atatürk Köşesi
Atatürk Yıldız Olmuş - Serdar Yıldırım